Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тя и моята работи нормално но идеята ми беше, че ако е от датчика може да бърка компютъра за температурата на антифриза и т.н.

Comment

• Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщение
      Тя и моята работи нормално но идеята ми беше, че ако е от датчика може да бърка компютъра за температурата на антифриза и т.н.
      Не може да бърка компа, щото при дъртите жтд-та (за другите не знам) датчикът на термостата всъщност е комбинация от два датчика - единият дава инфо на ЕКУ-то за управлението на горивния процес, а другият "отговаря" за показанията на термометъра на таблото. Карай спокойно, много рядко се скапват и двата. Когато започне по време на движение внезапно да отива на 130 градуса и след като два-три пъти спреш "на пожар" и видиш, че при мотора нищо не ври и не кипи, тогава много бързо ще го смениш
      ...
      155 1,6 TS 16V `96
      166 2,4 JTD `99
      147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

• От доста време едната пръскалка на предното стъкло нещо прави мизерии и днес тотално спря да пръска,пробвах да я отпуша,но пак не тръгва,тя и без друго пикаеше за разлика от другата която пръска стабилно на три струи.Нова едва ли се предлага някъде и пуснах тема в купува,но ми трябва помощ за свалянето на въпросната пръскалка?

Comment

• Напъваш с нещо плоско в основата и и я вадиш нагоре.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Като стана въпрос за пръскалки - търся си пръскалки за фарове.
            Също така си търся рефлектор за десен ксенонов фар за тъжен сом.
            Ако някой намери това последното, има една бутилка ракия комисион.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• На пръскалка няма какво да и се развали. Свали я и я промий.
              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                На пръскалка няма какво да и се развали. Свали я и я промий.
                Има. Изкачат им топчетата които се въртят и са самите пръскалки и трябва нова.
                Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                Opel Astra J
                ex:
                Alfa Romeo 164 2.5TD
                Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
                  Има. Изкачат им топчетата които се въртят и са самите пръскалки и трябва нова.
                  Може и да изскачат, ако преди това някой им е разбил леглата от въртене. При нормална експлоатация- едва ли

Comment

• При мен явно случеят е такъв,някой преди мен е ръчкал и затова не пръскаше,а пикаеше.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                      При мен явно случеят е такъв,някой преди мен е ръчкал и затова не пръскаше,а пикаеше.
                      Ако е частично запушена пак става така.

Comment

• Какви съчми Не е ли желязно тяло с дупки пъхнато в пластмасата
                        ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

На пръскалка няма какво да и се развали. Свали я и я промий.
                          Не са развалени, а въобще ги няма.
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            Не са развалени, а въобще ги няма.
                            Кое го няма?

---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:25 ----------

Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
                            Какви съчми Не е ли желязно тяло с дупки пъхнато в пластмасата
                            Виждал съм различни модификации, специално за тези алфи не съм гледал какво е.

Comment

• Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
                              Какви съчми Не е ли желязно тяло с дупки пъхнато в пластмасата
                              Има пластмасова основа за която се захваща капачката и излиза като се създаде налягане. В нея има щракнати пластмасови топчета с малки отвори от които се разпръсква течността. Топчетата се въртят за да се регулира на къде да пръска.
                              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                              Opel Astra J
                              ex:
                              Alfa Romeo 164 2.5TD
                              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Кое го няма?

---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:25 ----------

Виждал съм различни модификации, специално за тези алфи не съм гледал какво е.
                                Пръскалките ги няма. Вследствие на лек инцидент по-миналата година.

Comment

Working...
                                X